Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   28 Eylül 2023 - 05:45

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ TEKNOFEST İZMİR’DE YERİNİ ALDI

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ TEKNOFEST İZMİR’DE YERİNİ
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi İzmir’de düzenlenen Teknofest’e açtığı stantla katılım gösterirken, stantta yapılan etkinlikler ve Ada robota ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen Teknofest, İzmir Çiğli Havalimanında başladı Karaköprü Belediyesi, 2023 yılında İstanbul ve Ankara’da düzenlenen Teknofestlerin ardından İzmir’deki Teknofeste de katılım göstererek stant açtı.

Karaköprü Belediyesi tarafından açılan stantta çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla festival havası ziyaretçilere yaşatılırken çocuklar ve gençler birbirinden eğlenceli oyunlara yoğun ilgi gösteriyor.

Kahoot bilgi yarışması, robotlar ile balon patlatma etkinliği, ahşap maket uçakların kurulumu gibi etkinliklere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, yarışmalar sonucunda kazananlara çeşitli hediyeler dağıtılıyor. Karaköprü Belediyesinin sosyal robotu Ada ise festivalde dansları ve konuşmalarıyla özellikle çocukların ilgi odağı haline geldi.

Standı ziyaret eden vatandaşlara Karaköprü hakkında kısa bir tanıtım da yapılırken, ilçeye kazandırılan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi ve burada gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kısaca bilgi veriliyor.  

27 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında faaliyet gösterecek olan Teknofest İzmir, Çiğli Havalimanında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024