Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   07 Ocak 2022 - 15:25

HALK HİÇBİR YEREL BAŞKANINA ULAŞAMIYOR..

Büyüt
Küçült
HALK HİÇBİR YEREL BAŞKANINA
Haber Detay
Şanlıurfa'da halk hiçbir yerel belediye başkanına ulaşamıyor.

Şanlı'da halk son zamanlar da yerel belediye başkanlarına ulaşamama konusunda çok şikayetçi durumda. Seçim zamanı sahada yeminler ederek halkın hizmetkarıyız sloganları atan başta Şanlı Büyükşehir Belediye Başkanı olmak üzere ilçe belediye başkanlarına ulaşılmaz bir duruma gelmeleri halkı çileden çıkarmış durumda. 

 

Kamuoyunda ciddi anlamda eleştiriler yöneltilen yerel belediye başkanlarına basın dahi ulaşamamaktadır. Tamamen sosyal medya da halkı ve personelleri fişleyecek duruma kadar gelen yerel belediye başkanlarımızın bu içinden çıkılmaz halinin kamuoyuna sunmak istedik.. 

 

Halkın tepkisi sert ve bir o kadar manidar. Halk biz oylarımızı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a veriyoruz mevcut Büyükşehir Belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları şahısları aday olsa kaç oy alırlar buyursunlar denesinler şeklinde ağır ithamlarda bulunarak halkın belediye başkanlarına ulaşamaması Recep Tayyip Erdoğan'a olan güvenini büyük anlamda sarsmaktadır. 

 

En yakın seçimde Şanlı'da seçimler ülkenin ana gündem maddesi konusu olacak şimdiden. Bu büyük kaybın tek sorumlusu Şanlı  büyükşehir Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarıdır. 

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024