Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÃœNCEL
Haberin Tarihi :   29 Eylül 2023 - 10:00

HALÄ°LÄ°YE BELEDÄ°YESÄ°NDEN BÄ°NLERCE VATANDAÅžA TÄ°RÄ°T Ä°KRAMI

Büyüt
Küçült
HALÄ°LÄ°YE BELEDÄ°YESÄ°NDEN BÄ°NLERCE VATANDAÅžA TÄ°RÄ°T
Haber Detay
Haliliye Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Hazreti İbrahim Peygamber Camiinde düzenlenen programla binlerce vatandaşa tirit ikram edildi. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, "Her yıl geleneksel olarak burada yaklaşık 10 bin kişilik tirit ikramında bulunuyoruz. Namazda buluşuyoruz, dualarda buluşuyoruz" dedi.

Haliliye Belediyesi'nin geleneksel olarak düzenlediÄŸi tirit ziyafetine binlerce vatandaÅŸ katıldı.

 

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Hazreti Ä°brahim Peygamber Camiinde (Sanayi Camii) düzenlenen tirit ziyafeti, sabahın ilk ışıklarıyla baÅŸladı. VatandaÅŸların yoÄŸun katılımıyla gerçekleÅŸen tirit ikramına Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat ve Åžanlı Ä°l Müftüsü Ramazan Tolan da katıldı. Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak her yıl geleneksel olarak yapılan tirit ikramını bu yılda düzenlediklerini söyledi. BaÅŸkan Mehmet Canpolat, birlik ve beraberlik mesajı verdiÄŸi açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi:

 

"Bizler her yıl Haliliye Belediyesi olarak Ä°l MüftülüÄŸümüz, Ä°lçe MüftülüÄŸümüz ile birlikte organize bir ÅŸekilde Mevlid-i Nebevi Haftası nedeniyle her yıl geleneksel olarak burada yaklaşık 10 bin kiÅŸilik bir tirit ikramında bulunuyoruz. Namazda buluÅŸuyoruz, dualarda buluÅŸuyoruz. Bu mahiyette de yine ikram mahiyetinde cem olma, buluÅŸma mahiyetinde de burada bir tirit ikramımız oluyor. Allah'a hamdolsun bunu geleneksel hale getirdik. Buradaki kardeÅŸlerimizle bir arada oluyoruz. Allah inÅŸallah devletimizin gücünü daim eylesin, payidar eylesin diyorum. Hep birlikte bir çalışmaya imza atıyoruz sahada, müftülüÄŸümüzde bunun içerisinde. Aynı zamanda bir kuran kursunun da temelini atmıştık, camilerimiz olsun, onların eksikleri olsun, Åžanlı’da kurumlar arası diyalog anlamında da diÄŸer birimlerimizle birlikte Haliliye Belediyesi olarak her zaman ki gibi, Urfa’nın en büyük ilçesi olarak yerimizi almaya, görevimizi bilmeye, saha da olmaya ve vatandaÅŸlarımızın emrinde ve hizmetinde olmaya devam ediyoruz."

 

Ä°l Müftüsü Ramazan Tolan da, Mevlid-i Nebi Haftasında yapılan tirit ikramıyla binlerce vatandaÅŸla sabah namazında buluÅŸtuklarını kaydederek, Haliliye Belediyesine ve BaÅŸkan Mehmet Canpolat'a teÅŸekkür etti. Ä°l Müftüsü Tolan, "Mevlid-i Nebi Haftasında Haliliye Belediyemiz tirit ikramını yapıyor. 10 bin kiÅŸiye yaklaşık tirit ikram ediliyor. Bu sayede biz hem bu tirit ikramına iÅŸtirak etmek hem de sabah namazında bu vesileyle sabah namazı buluÅŸması yapmak için buraya geldik. Haliliye Belediyemiz ile çok güzel yaptığımız iÅŸler var. Bize her yönüyle destek veriyorlar, güçlerimizi birleÅŸtiriyoruz. Peygamber Efendimizin dünyayı ÅŸereflendirdiÄŸi bu haftada özellikle beraber birçok programları yürütüyoruz. Ä°nÅŸallah iyiliÄŸe vesile olur" ifadelerini kullandı.

 

Tirit programına katılan vatandaÅŸlar ise her yıl Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen tirit ikramıyla yaÅŸadıkları manevi duyguları aktararak, Belediye BaÅŸkanı Mehmet Canpolat'a teÅŸekkürlerini iletti.

TARÄ°H 29.09.2023

Ä°LETÄ° NO 233

KONU HALÄ°LÄ°YE BELEDÄ°YESÄ°NDEN BÄ°NLERCE VATANDAÅžA TÄ°RÄ°T Ä°KRAMI

FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basi



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024