Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   15 Eylül 2023 - 07:23

HALİLİYE BELEDİYESİ 576 HANEDE EVDE BAKIM HİZMETİ VERİYOR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ 576 HANEDE EVDE BAKIM HİZMETİ
Haber Detay
Haliliye Belediyesi sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile 576 hanede yaşlı ve kimsesiz vatandaşların hanelerini temizlerken, talep doğrultusunda kişisel bakımlarını da karşılıyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Gönüllere Dokunacağız” anlayışıyla yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aş Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetleri sürdürülürken, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da yalnız bırakılmıyor. Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların hanelerini köşe bucak temizleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 576 hanede gönüllere dokunuyor. Yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde verilen hizmetle yapılan temizliğin yanı sıra 60 yaş üstü erkek vatandaşlara da berber hizmeti götürülüyor. Talep doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmeti ile Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların hayır dualarını alıyor.

Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, kayıt oluşturabilecekleri kaydedildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024