Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2022 - 16:46

FAKIBABA'DAN 19 MAYIS MESAJI

Büyüt
Küçült
FAKIBABADAN 19 MAYIS
Haber Detay
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayan bağımsızlık mücadelemiz, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağını ortaya koymuştur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayan bağımsızlık mücadelemiz, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güçle hiçbir engel tanımayacağını ortaya koymuştur.

 

İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara düşen büyük sorumluluğun da en büyük göstergesidir

 

Gençlerimizin, idealist, kararlı, vatansever, ahlaklı, sorgulayan, araştıran, öz güvenli fertler olarak yetişmesi en büyük arzumuzdur. Onlara ülkeyi güvenle teslim edeceğimiz donanımla yetiştirmek de bizlerin en büyük görevidir.

 

Gençler de, kendilerine duyulan bu güvene layık olacak şekilde ülkemiz için özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalıdır.

Bağımsızlığımızı korumak, ülkemizi daha da yüceltmek ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için hep beraber daha çok çalışacağız.

 

Gençlerimizi seviyor, onlara güveniyoruz. Onlar, Lider Ülke Türkiye’nin müreffeh yarınları için umudu, en büyük gücüdür.

 

Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm gençlerimizi gönülden selamlıyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024