Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2023 - 06:13

BAŞKAN KAHRAMAN'DAN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KAHRAMANDAN ZAFER BAYRAMI
Haber Detay
Şanlıurfa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Faruk Kahraman, yayınladığı mesaj ile tüm hemşerilerinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Şanlı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Faruk Kahraman mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milletinin bağımsızlık inancını, hür yaşama kararlılığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılını birlik ve beraberlik içinde kutlamanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

Başkan Kahraman "Bir milletin bağımsızlığa olan inancı, zulme karşı çıkışı, gerekse sergilediği kahramanlıklar ve kazandığı zaferlerle, adına tarihe altın harflerle yazdırmıştır. Milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermeyen milletimizi bu derece güçlü, sarsılmaz ve hür kılan ise vatanına ve bayrağına olan derin sevgisi ve bağlılığı olmuştur. Hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşama inancında olduğunu bütün dünyaya ispat etmiştir. 

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman mensuplarının ve hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024