Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   30 Ağustos 2023 - 12:01

Başkan Delioğlu'ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Büyüt
Küçült
Başkan Delioğlundan 30 Ağustos Zafer Bayramı
Haber Detay
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Şanlı İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında 'Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş olan aziz milletimiz 101 yıl önce muazzam bir zafere ve kahramanlık destanına imza atmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Şanlı Ordumuzun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından biridir. İstiklalimize ve itibarımıza göz dikenlere milletimiz bu büyük zaferle, göstermiş olduğu bu güç ile belli bir gerçeği bir kere daha n bağrına çelik kalemle yazmış oldu. Millet olarak 30 Ağustos zaferi, Çanakkale destanı, 15 Temmuz destanı gibi tarihe yazılan nice zaferlerimizle düşmana ve birliğimizi bozmaya çalışanlara geçit vermedik, vermeyeceğiz. Bu inanç ve düşüncelerle tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutluyor, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024