Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   14 Temmuz 2022 - 18:35

BAŞKAN CANPOLAT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN CANPOLAT’TAN 15 TEMMUZ
Haber Detay
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, şehit düşen kahramanlara rahmet dileyerek, “Tarih, iman ve bayrağı için tankın önüne çıkma kudretini gösterenlerin kahramanlığını asla unutmayacaktır” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain kalkışmanın 6’ncı yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Başkan Canpolat, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türk halkı için en yüce duygu ve değerlerin başında şüphesiz vatan, millet ve bayrak sevgisi gelmektedir. Türk insanının canından dahi aziz kıldığı bu değerler en mukaddes varlığımızdır. Bu değerler uğruna halkın birlikte omuz omuza mücadele ettiği ve canını hiçe saydığı Çanakkale Destanı, Kurtuluş Savaşı gibi çok sayıda hadise vardır. İstiklal mücadeleleriyle dolu kadim mizde 15 Temmuz gecesi de, Türk milletini hedef alan fitne ve şer odaklarının kirli emellerine asla geçit vermeyeceğinin, kutsalını korumak için canını siper edeceğinin göstergesi olmuştur. O gece yapılan ihaneti unutmadık, unutturmayacağız. Tarih, iman ve bayrağı için tankın önüne çıkma kudretini gösterenlerin kahramanlığını asla unutmayacaktır. Tarih, 15 Temmuz'da savaş uçakları ve tanklara tekbir sesleriyle karşılık veren şehitlerimizi her zaman hatırlatacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, mukaddesat uğruna canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Tüm vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.”

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024