Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2023 - 10:02

BAŞKAN CANPOLAT: MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Büyüt
Küçült
BAŞKAN CANPOLAT: MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK
Haber Detay
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “O'nun dünyaya gelişi bir doğumdan öte, dünyanın aydınlandığı gündür” ifadelerini kullandı.

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) doğumuyla sadece insanlık değil tüm kainat şereflendirilmiştir” sözleriyle mesajına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:

“O'nun dünyaya gelişi bir doğumdan öte, dünyanın aydınlandığı gündür. Kandil, insanı karanlıktan aydınlığa çıkaran ışıktır. Hz. Peygamber,  karanlık bir yaşam süren toplumun güneşi, ışık kaynağı olmuştur. Mevlid-i Nebi haftasında O'nu anmakla beraber O'nu anlamak; üzerimize düşen asıl vazifedir. Çünkü onu anlamak demek dünyayı,  toplumu,  bireyi, evreni, ahireti kısacası aklımızın sınırlarına girebilecek tüm hakikati anlayabilmek demektir. Dünya kurulduğu günden beri yeryüzünde hiç kimse O'nun kadar sevilmedi ve hiç kimse O'nun kadar iyi bir öğretici/muallim olamadı. Bizler bu hafta vesilesiyle efendimizi örnek aldıkça, geleceğimiz, sağlam temeller üzerinde ilerleyecektir. Çünkü Allah'ın sevgisine ve mağfiretine erebilmenin tek yolu efendimiz Hz Muhammed'i anlayabilmek ve onun yolundan gitmektir.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024