Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2021 - 11:18

Bakan Derya Yanık Şanlıurfa’da

Büyüt
Küçült
Bakan Derya Yanık
Haber Detay
Kadın Kooperatifleri Güneydoğu Anadolu Buluşması programına katılmak için Şanlıurfa’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Şanlıurfa Valiliğini ziyaret etti.

Şanlı GAP Havalimanında Vali Abdullah Erin ve il protokolü tarafından karşılanan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, karşılamanın ardından Şanlı Valiliğini ziyaret etti.
Valilik girişinde Vali Yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yanık, Valilik Şeref Defterini imzalarken, uzun bir aradan sonra özleyerek Şanlı’ya geldiğini belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Valilik Şeref Defterini imzalamanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.
Bakan Yanık, açıklamalarının ardından Vali Erin tarafından makamda ağırlandı. Burada Vali Erin’den ilin genel durumu hakkında kısa bir brifing alan Bakan Yanık’a yağlıboya Şanlı tablosu ve Şanlılı kadınların yaptığı sedef işlemeli sandık hediye edildi.
Şanlı’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yanık, kadın kooperatifçiliği için bugün Şanlı’da olduklarını hatırlatarak, kadınların el emeklerinin ekonomiye kazandırılmasının önemine işaret etti. 
Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Yanık, öğleden sonra Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılacak olan Kadın Kooperatifleri Güneydoğu Anadolu Buluşması programına katılacak.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024