Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   21 Eylül 2023 - 03:21

AHMET YESEVİ SOSYAL KOMPLEKSİNDE GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ BAŞLADI

Büyüt
Küçült
AHMET YESEVİ SOSYAL KOMPLEKSİNDE GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ
Haber Detay
Haliliye Belediyesi Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksinde faaliyetlerin başladığı Glutensiz Ekmek Fırını ile PKU’lu ve çölyaklı vatandaşlara yönelik günlük olarak glutensiz ekmek üretiliyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla her alanda vatandaşları yalnız bırakmayan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, “Dayanışmanın ve Paylaşmanın Kalbi” sloganıyla vatandaşların ihtiyaç duydukları alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, hayata geçirilen Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksiyle daha geniş kitlelere ulaşıyor. İçerisinde Aşevi ve Sosyal Market’in yer aldığı Sosyal Yardım Kompleksi ile ilçe genelindeki yüzlerce aileye yardım eli uzatan ekipler, Glutensiz Ekmek Fırınıyla da çölyak ve PKU’lu vatandaşları yalnız bırakmıyor. Çölyaklı ve PKU’lu vatandaşlara periyodik olarak verilen glütensiz gıda kolileri ile destek olan Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Yardım Kompleksi Glutensiz Ekmek Fırınında da üretime devam ediyor. Yalnızca Haliliye ilçesinde ikamet eden değil, kent genelindeki çölyak ve PKU’lu hastalara glutensiz ekmeğin üretildiği fırından ise tüm vatandaşlar faydalanıyor. Glutensiz Ekmek Fırınına kayıt yaptıran vatandaşlar, Haliliye Belediyesi tarafından kendilerine verilen kartla, aylık 30 adet ekmeği bu fırından ücretsiz olarak teslim alıyor.

Öte yandan, hijyen standartlarının en yüksek seviyede tutulduğu Glutensiz Ekmek Fırınından yararlanmak isteyen çölyaklı ve PKU’lu vatandaşların ise detaylı bilgi almak ve hizmetten faydalanmak için “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi ile irtibat kurması gerektiği belirtildi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024