Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   15 Kasım 2023 - 06:35

2023 SONBAHAR - KIŞ YARIŞ SEZONU START ALDI

Büyüt
Küçült
2023 SONBAHAR - KIŞ YARIŞ SEZONU START
Haber Detay
Şanlıurfa Hipodromu 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu Vali Şıldak'ın katıldığı açılış töreni ile başladı. Sezonun ilk yarışının ardından düzenlenen seremonide Vali Şıldak kazasız bir sezon dileklerinde bulundu.

Şanlı’da yıl sonuna kadar sürecek olan 2023 Sonbahar - Kış Yarış Sezonu’na bugün Vali Hasan Şıldak'ın katılımıyla start verildi. Şanlı Hipodromu’nda uzun bir aranın ardından kum pistte 1400 metre koşulan açılış koşusunu Jokey Necmi Altın'la yarışan 3 numaralı Kanekonun Torunu isimli at kazandı.

Yarışın ardından padok alanında düzenlenen açılış seremonisinde, kazanan atın sahibi İbrahim Canlıkaya adına vekalet eden Nejdet Akıl'a Vali Şıldak plaket vererek başarılı bir sezon dileğinde bulundu.

Törene Vali Şıldak ile birlikte Vali Yardımcısı Yasin Akgül, Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, AK Parti MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, Şanlı Hipodrom Müdürü Eyüp Ege, at sahipleri ve yarışseverler katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024