Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   26 Eylül 2023 - 10:04

MUSTAFA YAVUZ'DAN MEVLÄ°D KANDÄ°LÄ° MESAJI

Büyüt
Küçült
MUSTAFA YAVUZDAN MEVLÄ°D KANDÄ°LÄ°
Haber Detay
Ak Parti Şanlıurfa Son İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Mevlid-i Nebi Haftası ve bugün idrak ettiğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Åžanlı Son Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Mustafa Yavuz,mesajında tüm Ä°slam âleminin Mevlid Kandilini tebrik etti. 

 

Son Ä°l Genel Meclis BaÅŸkanı Mustafa Yavuz mesajında “Kandiller yüksek manada deÄŸerlendirilmesi gereken müstesna günlerden biridir. Peygamber Efendimiz ’in doÄŸduÄŸu gece olan Mevlid Kandiline kavuÅŸmanın huzuru ve mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V)'in, Dünya’ya teÅŸrif ettiÄŸi bu mübarek günde Peygamber Efendimize sâlât ve selâm olsun. Cenab-ı Allah’ın rahmet kapılarını ardına kadar açtığı bu kutlu günleri bir fırsat günü olarak kabul edip Peygamber Efendimizin rehberliÄŸinde iyilikte yarışmalı, büyüklerimize saygıda küçüklerimize sevgide asla kusur etmemeliyiz. Bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak davranışlarda Peygamber Efendimizi örnek alarak hakikat ve iyilik yolunu terk etmeyelim inÅŸallah.

Bu duygu ve düÅŸüncelerle; rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu günde, insanımızın içinde var olan yardımlaÅŸma ve dayanışma duygularının en güzel ÅŸekilde yaÅŸanması dileÄŸiyle, baÅŸta kıymetli Åžanlılı hemÅŸehrilerimin olmak üzere milletimizin ve tüm Ä°slam âleminin Mevlid Kandili'ni kutluyor, birliÄŸimize, beraberliÄŸimize ve hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." Ä°fadelerine yer verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
SaÄŸ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
SaÄŸ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024