Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   04 Temmuz 2022 - 16:17

KARAKÖPRÜ'DE YENİ YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR (VİDEO HABER)

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜDE YENİ YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR (VİDEO
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaçları karşılamak üzere yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçede yol ağını genişletmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda altyapı çalışmalarının ardından kilitli parke döşenerek hizmete sunuluyor.

Güllübağ ve Batıkent Mahallelerinde imara açılan ve yeni yapılaşmaya başlayan alanlarda yeni yol açma çalışması gerçekleştirilirken, açılan yola stabilize malzeme serimi yapılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, fen işleri ekiplerinin durmadan yorulmadan yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade ederken, vatandaşların taleplerini en kısa sürede karşılamayı amaçladıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, “Her geçen gün alan ve nüfus olarak büyüyen ilçemizde yeni yol ihtiyacını gidermek adına yollar açıyoruz. Hem merkezde hem de kırsalda farklı ekiplerimizle yeni yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yol bizim için çok önemlidir, ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine önce yollardan başlamamız gerekiyor. Vatandaşımızın geçtiği yol düzgün değilse yaptığımız diğer çalışmaların anlamı yoktur. Bu anlamda gerçekten yoğun bir tempoyla, özveriyle yeni yollar açmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, program dahilinde ilçe genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024