Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Aralık 2022 - 16:48

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YEŞİL ALANLAR KAZANDIRILIYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE YENİ YEŞİL ALANLAR
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, yeşil alan oranını artırmak için ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Seyrantepe Mahallesinde 3 bin 500 metrekare alanda yeni bir parkın çalışmaları devam ediyor

Şanlı’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olan Karaköprü’de yeşil alan oranını artırmak için yeni park yapımı için çalışmalar sürüyor. İlçede betonarme yapılaşmaya karşı yeşil alan oranını artırmak için her ay yeni bir park kazandırılıyor.

Seyrantepe Mahallesinde 3 bin 500 metrekarelik alanda yeni park yapımı için çalışmalar sürerken, parkın kısa sürede tamamlanıp yeşillendirme çalışmaları yapıldıktan sonra vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor. Parkın içerisinde oyun grupları, oturma grupları ve çeşitli materyaller yer alırken, çevredeki vatandaşların dinlenme alanı ve yeşil alan ihtiyacını karşılayacak.

Daha yeşil ve yaşanılabilir bir ilçe hayaliyle çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede ciddi bir yeşil alan çalışması gerçekleştirdiklerinin ve 2022 yılı içerisinde 24 yeni parkı ilçeye kazandırdıklarının altını çizdi.

Başkan Baydilli şunları kaydetti: “Karaköprü konutlaşma alanı potansiyeli yüksek olan ve adeta inşaat sahası halini alan bir bölgedir. Bizin amacımız bu ilçeyi tamamen betonarme görünümden sıyırıp yeşil alanları olan, vatandaşların dinlenip nefes alabilecekleri parkları olan bir ilçeye dönüşmektir. Bu anlamda son yıllarda gerçekten çok önemli oranda yeşil alanı ilçemize kazandırdık.

2022 yılında ilçemize 140 bin metrekare alanda 24 adet park kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeşil alan olarak değerlendirebileceğimiz tüm alanlarda yeni parklar ve dinlenme alanları yapmaya çalışıyoruz. Seyrantepe Mahallemizde de son olarak 3 bin 500 metrekare alanda modern yeni bir park kazandırmak çalışmalarımız devam ediyor. Yeşil alanımız şimdiden mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Seyrantepe dışında birçok mahallede de yeni park çalışmalarını ve yeşil alan yapılabilecek alanlarda fizibilite çalışmalarını sürdürüyor.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024