Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2022 - 14:03

KARAKÖPRÜ'DE YENİ PARKLAR AĞAÇLARLA YEŞİLLENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜDE YENİ PARKLAR AĞAÇLARLA
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi yemyeşil bir ilçe için kazandırdığı yeni parklarda ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiriliyor

Şanlı’nın en fazla yeşil alana sahip ilçesi olan Karaköprü’de ilçeye daha fazla yeşil alan kazandırmak için yeni parklar kazandırılırken, parkları yeşillendirmek için ağaç dikim çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Doğukent Mahallesine kazandırılan 7 bin metrekarelik parkta ağaçlandırma ve çevre düzenlemesi yaparak parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor. Parka çeşitli ağaçlar dikilirken çevre düzenlemesi, oyun ve oturma gruplarının montajı ve çimlendirme sonrası park mahalledeki vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki yeşil alan oranını artırmak için yoğun bir mesai harcadıklarına değinerek gerek yeni parklarda gerekse mevcut yeşil alanlarda çalışma gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “İlçemizi daha yeşil hale getirmek adına park ve bahçeler ekiplerimiz ciddi bir çalışma içerisindedir. İlçemize yeni parklar kazandırarak kişi başına düşen yeşil alan oranınızı artırıyoruz, bunun yanında mevcut parklarımızda da peyzaj, çevre düzenlemesi ve rutin bakım çalışmaları yaparak parklarımızı yeniliyoruz. Doğukent Mahallemizde geniş ve modern bir parkı hizmete sunmak için çalışma gerçekleştiriyoruz. İnşallah program dahilinde diğer mahallelerimize de yeşil alanlar kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2022 yılında ilçeye 14 yeni park kazandırılması hedefleniyor.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024