Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2023 - 14:03

HASAN ŞENER KAMA MEHMETÇİK'TE HİZMETE VARIM DEDİ

Büyüt
Küçült
HASAN ŞENER KAMA MEHMETÇİKTE HİZMETE VARIM
Haber Detay
Yerel seçimlerine sayılı günler kala muhtarlık için ciddi isimler adaylıklarını açıkladılar. Mehmetçik mahalle muhtarlığı için Hasan Şener Kama bende varım dedi.

Yerel seçimlerine sayılı günler kala muhtarlık için ciddi isimler adaylıklarını açıkladılar. Mehmetçik mahalle muhtarlığı için Hasan Şener Kama bende varım dedi.

 

 

 

 

 

HASAN ŞENER KAMA Kimdir?

 

1988 yılında Şanlı doğmuştur. orta ve lise eğitimini Şanlı tamamladı. Anadolu üniversitesi sağlık kurum işletme bölümü mezunu aynı zamanda Anadolu üniversitesi yerel yönetimler bölümü 1 sınıf öğrencisi olarak eğitime devam etmektedir kamu görevlisi olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Öncelikle mahallemize bugüne kadar hizmet veren, herkese teşekkür ederim. Mahallemizi sorunlardan kurtulmuş, daha yaşanabilir artı değerler katmak için şehrimizin Karaköprü ilçesinden Mehmetçik Mahallesi'nden muhtar adayı oldum. .Öncelikli amacım Mahallemizi daha yaşanabilir hale getirerek refah seviyesini yükseltmek ve layık olduğu yere taşımaktır. Bu süreçte Mahalle sakinlerin, dost ve akrabalarımı desteklerini bekliyorum.

 

Karaköprü ilçemizin hızla gelişen mahallesi olan Mehmetçik mahallesini Şanlı da örnek mahalle olması yönünde çalışmalar yapacağız. Siz değerli mahalle sakinlerinin desteğini alarak bu çalışmaları el birliği ile mahallemize yakışır bir şekilde planlayıp amacımıza ulaşacağız.

Saygı ,Sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Bizlere teveccüh gösteren sandıkta destekleyecek olan mahalle sakinlerimizin takdirleri ile Mehmetçik hak ettiği hizmeti görecek.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 4 ay önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Faruk Saraç
 
Bir kurumda güvenlikçi olarak çalışıyor. muhtarlık için yetersiz bir aday olduğunu düşünüyorum
Bu yorum : 4 ay önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Hasan demir
 
Mehmetçik mahallesi seni seçtiği gün nasıl hizmet vereceğini ozaman görecekler ve eminim ki vereceğin hizmeti Mehmetçik halkını memnun edecektir herzaman seninleyiz ve yanındayız
Bu yorum : 4 ay önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Derya demir
 
Allah yolunu bahtını açık etsin.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024