Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   02 Ekim 2023 - 10:59

Evren Sanayi’de Esnaf Ateş Püskürdü!

Büyüt
Küçült
Evren Sanayi’de Esnaf Ateş
Haber Detay
Şanlıurfa'da Dükkanları Mühürlenen Esnaflar bir araya gelerek Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odasında toplandı.

Şanlı’da Dükkanları Mühürlenen Esnaflar bir araya gelerek Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odasında toplandı.
Şanlı’da Bir Gurup Esnafın Dükkanlarının mühürlenmesinin ve Kira fiyatlarının Fahiş fiyatlarla Kiralanmasına tepki gösteren Esnaf Toplanarak Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odasında bir araya geldi.

 

İddalara Göre Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Başkanı Halil Polatın Esnafa sözleşme ile Kiraladığı dükkanlarda Fahiş Fiyat uygulaması yapıldı.

Bunun ardından Dükkanlarının mühürlenmesine sinirlenen bir grup esnaf Odaya gelerek isyan etti.Odada gergin anlar yaşanırken Çekim Yapmamıza Müdahale eden Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamircileri Sanat ve Esnaf Odası Sakinleri Kameraman arkadaşımıza saldırarak görüntü alınmasını engellmeye çalıştı.

 

KAYNAK: www.analiz.com





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024