Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori :
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2023 - 18:43

AYANADAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Büyüt
Küçült
AYANADAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI
Haber Detay
Evseç Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İhsan AYANA’dan 30 Ağustos mesajı.

 

Ayana; Milletimizin kahramanlık ve kararlılığının somut ifadesi, İstiklal Savaşı'nın zaferi olan 30 Ağustos Zaferi'nin 101. Yılını kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bu şanlı zafer, tarih sayfalarına altın harflerle yazılmış bir kahramanlık destanıdır.

Türk milletinin var olma mücadelesinin önemli mihenk taşlarından birisi olan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Muharebesi, yok edilmek ve vatanından kovulmak istenen bir halkın millet olmasının yanı sıra ülkesini işgalcilerden elbirliği ile kurtarmasının özgür ve bağımsız yaşama isteğinin sonuçlarıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının, milletimizden aldıkları ilhamla başlattıkları kurtuluş mücadelesinde kazanılan zafer, 26 Ağustos'tan 30 Ağustos 1922'ye kadar olan dönemde, bizlere değerli bir emanet olarak kalmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kocatepe'de top sesleriyle başlayan Büyük Taarruz, Dumlupınar'da kesin bir zaferle sonuçlanmış, istikbâlin ve istiklâlin taarruzu olarak tarihe unutulmaz bir kahramanlık hikâyesi olarak geçmiştir.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

İhsan AYANA

Evseç Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı

 www.evsec.com.tr

 

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024