Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2021 - 09:15

Salgına Karşı Bayramda Görev Yaptılar

Büyüt
Küçült
Salgına Karşı Bayramda Görev
Haber Detay
Koronavirüs salgınının önlenmesi ve toplum sağlığı açısından kontrol altında tutulması amacıyla tam kapanma tedbirlerinin uygulandığı Ramazan Bayramının üç günü boyunca, Şanlıurfa genelinde günlük ortalama 1500 personel denetim faaliyetlerine katıldı.

Şanlı Valiliği koodinesinde, Emniyet, Jandarma ve Zabıta personelinin yanı sıra kamu çalışanlarının görevlendirildiği denetim ekipleri, günlük ortalama 500 ekip ve 100 araçla üç günlük Ramazan Bayramı süresince görev başında oldu.   Üç günlük bayram süresince pazar yerleri, kısıtlama dışı iş yerleri, kamuya açık alanlar ve izolasyon tedbiri uygulanan toplam 6.675 adreste denetimlerde bulunan ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri tespit edilen 302, maske ve mesafe tedbirini ihlal eden 48 kişi ve kuralları ihlal ettiği tespit edilen 13 işyeri hakkında cezai işlem uyguladı.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024