Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2021 - 23:09

Fakıbaba'dan Ramazan bayramı mesajı

Büyüt
Küçült
Fakıbabadan Ramazan bayramı
Haber Detay
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, önceki dönem Tarım Bakanı Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Fakıbaba mesajında; Bizlere bir defa daha On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerifi yaşatan ve ardından bayrama kavuşturan Allah (cc) hamd-ü senalar olsun. Bayramlar paylaşmaktır, kucaklaşmaktır, kavuşmaktır, kardeşliktir, umuttur. Bayramları bu ayrıcalıklarla geçirmemiz, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi yönüyle son derece önemlidir. Ancak; içinde bulunduğumuz süreçte, yaşadığımız malum salgın hastalık ve özellikle israil mezaliminin Filistinli kardeşlerimize yaşatmakta olduğu terör vahşeti dolayısıyla bayram heyecanını ve mutluluğunu maalesef yaşayamıyoruz. Bu vesileyle zalim terör devleti İsrail’i telin ediyor ve lanetliyorum. Umarım ki; tüm İslam alemi müslüman kardeşlerimize yaşatılan bu vahşet karşısında birlik ve beraberliğini sağlayarak net bir tavır alma şuuruna varacaktır. Allah ülkemizi ve tüm İslam alemini barış, huzur ve esenlik dolu, bayramları bayram gibi yaşayacağımız günlerimize tekrar kavuştursun inşallah. Mutlu ve huzurlu geleceğimizin sağlanmasını teminen bu mübarek ayda yaşadığımız manevi iklimi, hayatımızın tüm süreçlerinde yaşamamız ve yaşatmamızın vazgeçilmez bir gereklilik olduğunu ifade etmek isterim. Yüce Rabbim; yapmış olduğumuz ibadetlerimizi, hayır ve hasenatlarımızı kabul buyursun. Bir sene sonraki Ramazan Ayına sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde tüm İslam alemini tekrar kavuştursun inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şanlılı hemşerilerim olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, insanlık için barışa, huzura, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024