Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   12 Mayıs 2021 - 23:12

BAŞKAN MUSTAFA ARSLAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Büyüt
Küçült
BAŞKAN MUSTAFA ARSLANDAN RAMAZAN BAYRAMI
Haber Detay
Şanlıurfa Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayarak bayramın tüm İslam alemine sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Şanlı Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan mesajında şunları söyledi: “Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak; sevgiyi, mutluluğu ve kardeşliği paylaşma günü olan bayrama ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu yıl da Ramazan Bayramı’nı maalesef pandemi gölgesinde geçireceğimiz için o eski coşkuyla kutlayamayacağız.

Ancak en azından evimizde otururken bile ailemizi ve yakınlarımızı telefonla arayarak, görüntülü konuşarak bayramlarını kutlayıp güzel dileklerde bulunalım. Bayramın o coşkusu, birlik ve beraberlik ruhu belki olmayacak ama bir sonraki bayramı ailemizle, sevdiklerimizle geçirebilmek için kurallara riayet edip evde olmamız gerekiyor.

İnşallah mübarek Ramazan ayından sonra gelen bu bayram İslam aleminde sağlık ve huzur ortamının oluşmasına vesile olur. Zulüm gören, sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimizin feraha ulaşmasına, kurtuluşuna vesile olur.

Bu duygu ve düşünceler ile milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, herkese sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024