Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2021 - 12:20

“11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Günleri” Etkinlikleri Dolu Dolu Geçecek

Büyüt
Küçült
“11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş Günleri” Etkinlikleri Dolu Dolu
Haber Detay
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla birbirinden önemli etkinlikler düzenliyor.

Şanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla Şanlı Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Urfa Kurtuluş Günleri” etkinlikleri dolu dolu geçecek.

Kurtuluş etkinliklerinde tamamen tarih kokan, bizleri o günlere götürecek bir etkinlik zinciri bizleri bekliyor olacak. Bu kapsamda 1 Nisan ile 7 Nisan arasında Şanlı Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı Konservatuvar Şube Müdürlüğüne bağlı ‘Urfa Ahengi Müzik Topluluğu’ ilçelerden başlattığı müzik dolu yolculuğunu Şanlı Merkezde noktalayacak.

9 Nisan’a gelindiğinde ise Şanlı’nın eşsiz mekânlarından biri olan Balıklıgöl içerisinde bulunan Dergâh Camii’de Hatm-i Şerif programı düzenlenecek. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde ise Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda 11 Nisan Kahramanlarının Fotoğraf Sergisi gösterime sunulacak. 18.00’da Kum Sanatı Gösterisi 18.30’da ise Kurtuluş Müzikali yankılanacak konferans salonunda.

Urfa Kurtuluş Günleri dolayısıyla organize edilen etkinliklerde 10 Nisan Cumartesi saat 13.00’te Akçakale yolu üzerinde bulunan eski havaalanında Jandarma Mehteran Gösterisi ile izleyenleri kurtuluş günlerine götürecek. Saatler 14’e geldiğinde ise SOLOTÜRK Ve JÖAK Üzüm Salkımı Gösterisi ile tüyleri diken diken edecek bir gösteriyi Şanlılılarla buluşturacak. 10 Nisan Cumartesi 20.30’da Şanlı Kalesi Balıklıgöl Cephesi Mapping ışık ve lazer gösterisi ile aydınlanacak.

11 Nisan 2021 Pazar yani Şanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü, sabah saat 09.00’da Viranşehir yolu üzerinden başlayacak olan Kurtuluş Koşusu ile başlayacak. Saat 10.00’da ise Kortej Yürüyüşü gerçekleştirilecek. JÖAK Üzüm Salkımı Gösterisi saat 11’de Rabia meydanında sergilenecek. 11 Nisan akşamı saat 20.30’u gösterdiğinde ise n başlangıç noktası olarak kabul edilen Göbeklitepe’de ‘Senfonik Urfa Türküleri’ yankılanacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024