Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
07.05.2024
Şanlıurfa / 18°C

26 Nisan 2024 - 11:50
BAŞKAN MEHMET KUŞ EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mevsimlik bakım-onarım çalışmalarının ardından yeniden halkın hizmetine sunulan Eyyübiye Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, 180 dekarlık alanıyla bölgenin en büyük rekreasyon alanlarından olan Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesinin, ağaçların büyümesiyle daha çok artacağını söyledi.
BAŞKAN MEHMET KUŞ EYYÜBİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol MüdürlüÄŸü ekiplerinin çimlendirme, budama, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığı Millet Bahçesi’nin, ilçenin sosyal hayatına yeni bir hareket getirdiÄŸini belirten BaÅŸkan KuÅŸ, “Burası, Eyyübiye’mizin gözbebeÄŸi. Açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Bu büyük ilginin yanında sürekli bakım ve onarım da gerektiriyor. Bir süredir ziyarete kapatarak bakıma aldığımız millet bahçemizde çalışmalar tamamlandı ve yeniden hizmete sunuldu. Yaz ayları boyunca halkımız burada vakit geçirecek, gençlerimiz spor alanlarında, çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eÄŸlenecekler. Alanda bulunan dört binden fazla aÄŸacımız var. AÄŸaçlarımız büyüdükçe, Eyyübiye Millet Bahçesi’nin cazibesi de artmaya devam edecek” diye konuÅŸtu.

BaÅŸkan KuÅŸ, Millet Bahçesi’ndeki incelemelerinin ardından, akÅŸam saatlerinde de Eyyübiyeli gençlerle burada bir voleybol maçına katıldı. Oldukça keyifli geçen karşılaÅŸmada gençlere tavsiyelerde bulunan BaÅŸkan KuÅŸ, ilçe gençliÄŸinin sporla iç içe bir yaÅŸam sürmeleri için desteklerinin devam edeceÄŸini söyledi.

Ä°çerisinde futbol, tenis, basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, piknik yerleri, mesire alanı, yürüyüÅŸ ve bisiklet parkurları, süs havuzları, botanik parkı gibi onlarca detayın yanında 4 bin kadar aÄŸaç, 64 bin çalı türü bitki, mevsimlik çiçekler ve çok büyük yeÅŸil alanlar bulunuyor. BaÅŸkan Mehmet KuÅŸ’un ilçe gençliÄŸine sözünü verdiÄŸi bölgenin en büyük kütüphanelerinden birinin de burada kurulması için çalışmalar devam ediyor.



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.