Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol
02.05.2024
Şanlıurfa / 18°C

26 Ağustos 2023 - 03:50
URFA'NIN EĞİTİM SORUNLARI BAKAN TEKİN'E İLETİLDİ.
EDEP Şanlıurfa İl Koordinatörü Süleyman Elgün, MEB Bakanı Yusuf Tekin ile yaptıkları toplantıyı değerlendirdi ve "Şanlıurfa adına eğitimle ilgili hangi problemimiz ve sıkıntımız varsa Sayın bakanımıza ilettik. Verimli bir toplantı oldu" dedi.
URFA'NIN EĞİTİM SORUNLARI BAKAN TEKİN'E İLETİLDİ.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Eğitime Destek Platformu (EDEP) İl Koordinatörlüğü üyeleri ile buluştu.

Şanlıurfa da eğitim ve öğretim sorunlarıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan EDEP Şanlıurfa İl Koordinatörü Süleyman Elgün ve üyeler toplantı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Elgün " Bir dizi temaslarda bulunmak üzere memleketimize gelen Sayın Bakanımızın toplantımıza katılmayı kabul etmesi bizler için çok büyük bir onur ve mutluluktur. Şanlıurfa adına eğitimle ilgili çeşitli alanlarda oluşan problemlerimizi ve sıkıntılarımızı Sayın Bakanımıza ilettik. Çözümleri hususunda fikirlerimizi Sayın Bakanımıza arz ettik. Eğitim alanlarında oluşan aksaklıkların giderilmesi hususunda Bakanımızın taleplerimizi not alması ve giderilmesi hususunda gerekli talimatların verilerek sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşacağına inancımız tamdır.

 

Toplantımıza katılım yapan birbirinden değerli Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkanlarımız eğitimle ilgili problemleri dile getirdi. Bürokrasinin verdiği raporların dışında STK'ların, velilerin, öğrencilerin gözlemleriyle oluşan Urfa’nın eğitim problemlerini toparlayıp Sayın bakanımıza ilettik. Şanlıurfamızın eğitim camiası adına çok önemli ve verimli bir toplantı oldu" dedi.

EDEP İl Koordinatörü Süleyman Elgün toplantıya katılım yapan tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.



İsim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.