Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2021 - 11:07

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE DÖŞENİYOR

Büyüt
Küçült
KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE
Haber Detay
Karaköprü Belediyesi, yeni açılan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirerek hizmete sunuyor

Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler ilçede yapılaşmanın arttığı ve gelişen Seyrantepe Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşerken, yayalar için de kaldırım yaparak hizmete sunuyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla yoğun bir çalışma içerisinde olan ekipler Ramazan ayı nedeniyle çalışma saatlerini esnetse de her gün çalışarak hem yeni yollar açıyor hem de alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parkeyle döşeyerek hizmete sunuyor.

Karaköprü’nün yol ihtiyacının her zaman yapılaşmayla birlikte arttığına dikkat çekerek bu ihtiyacı gidermek adına çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli şunları söyledi: "Fen İşleri ekiplerimiz Karaköprü’müzün yolları açık olsun, vatandaşlarımız yollarda sorun yaşamasın diye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seyrantepe mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve alt yapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli parke ile döşüyoruz.

Bunun yanında yayalarımız için kaldırımlar da yapıyoruz.  Deforme olmuş yollarda da onarım ve yenileme çalışması yapan bir ekibimiz de sahada çalışıyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ihtiyaçlar dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışması gerçekleştiriyor.

 





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024