Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2021 - 10:40

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE HAYALLERİNE BİR ADIM DAHA YAKINLAR

Büyüt
Küçült
HALİLİYE BELEDİYESİ İLE HAYALLERİNE BİR ADIM DAHA
Haber Detay
Haliliye Belediyesi tarafından üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin hizmetine sunulan kütüphane ve beden eğitimi özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları, öğrencilerin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gençlerin hayallerine kavuşmaların sağlayacaklar kurslarla çalışmalarına devam ediyor. Üniversite hazırlık kurslarının yanı sıra, gençler için kütüphanelerde Kovid-19 tedbirleri kapsamında hizmet veriyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla eğitime yönelik desteklerini arttırarak devam ettiren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına az bir süre kalan kütüphanelerin mesai saatlerini de 08:00- 18:00 olarak revize etti.

Beden Eğitimi Yüksekokullarına hazırlanan gençler için de özel yetenek sınavlarına hazırlık kursları devam ediyor. 11 Nisan Spor Salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde, gençler alanında uzman antrenörler tarafından sportif eğitimler alıyor.

 

Gençler; Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a kendilerine sağladıkları imkandan dolayı da teşekkür ettiler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024