Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2021 - 12:37

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR PARK YAPIMI DAHA.

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN YENİ BİR PARK YAPIMI
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yeni yeşil alan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yeni yeşil alan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Daha yeşil bir Eyyübiye için ilk günden itibaren kolları sıvayan Eyyübiye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş2un talimatlarıyla ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmayı sürdürüyor. Park Bahçeler ve Fen İşleri müdürlüğü ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak, vatandaşların ve esnafın dinlenebileceği alanlar oluşturuyor. Ekipler son olarak Mobilyacılar sitesi ile Hurdacılar sitesi arasında kalan yaklaşık 4 dönümlük alanda çalışma başlattı. Bölge esnafının talebi olan alan için ekiplere talimat veren Başkan Kuş, çalışmaların kısa sürede bitirilip, yeşil alanın hizmete sunulmasını istedi. Başkan Kuş’un talimatı ile harekete geçen ekipler, alandaki, fizibilite çalışmasının ardından dolgu işlemi yapıldı. Dolgu işleminin ardından çalışmaları sürdüren ekipler, kırmızı toprak serimi ve tesviyesi yapılıp, yürüyüş yolları ve piknik masalarının sert zemin işlemi yapıldı. Ekipler son olarak sulama sistemi ve aydınlatma direklerinin montaj işlem işlemini gerçekleştirecek. Yaklaşık 4 dönümlük alanı kapsayan yeşil alan çalışmasının 1 ay gibi kısa sürede hizmete sunulması hedefleniyor.

Bölgedeki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024