Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   31 Mart 2021 - 09:57

EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN BİR GENÇLİK MERKEZİ DAHA.

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİNDEN BİR GENÇLİK MERKEZİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan ilçe gençliğine bir müjde daha. Eyyübiye Belediyesi eski Eyyübiye Karakolu olarak bilinen alanın yıkımını yapıp, ilçeye Gençlik ve Kültür Merkezi kazandırıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’tan ilçe gençliğine bir müjde daha. Eyyübiye Belediyesi eski Eyyübiye Karakolu olarak bilinen alanın yıkımını yapıp, ilçeye Gençlik ve Kültür Merkezi kazandırıyor. Türkiye’nin en genç ilçesinde ilçe gençliğine yatırım üstüne yatırım yapan Eyyübiye Belediyesi ilçeye bir Gençlik Merkezi daha kazandırıyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un girişimleriyle tahsisi Eyyübiye Belediyesine yapılan Tepe mahallesindeki eski Eyyübiye Karakolunun yıkım işlemi gerçekleştirildi. Eyyübiye Belediyesi tarafından yıkılan metruk alan Gençlik ve Kültür Merkezine dönüştürülüyor. Projesi Koruma Uygulama Denetim Şube Müdürlüğünden onaylatılarak geleneksel Urfa mimarisine uygun olarak tamamlanan toplam 2 kattan oluşan 210 metre kare kapalı alan 75 metre kare de avluya sahip Gençlik ve Kültür Merkezi için ihale sürecine girildi.

Yıkım işlemiyle ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” ilçe gençliğimize bir müjde daha vermek istiyoruz. Gençlik merkezleri sayılarını arttırıyoruz. Eski Eyyübiye Karakolu olarak bilinen alanın yıkım işlemini gerçekleştirdik. O bölgeye ilçe gençliğinin faydalanacağı bir Gençlik ve Kültür Merkezi yapıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024