Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2021 - 11:59

EYYÜBİYE BELEDİYESİ KIRSALA YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR.

Büyüt
Küçült
EYYÜBİYE BELEDİYESİ KIRSALA YATIRIMLARINA DEVAM
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla bir yandan ilçe genelinde çok amaçlı salon yapımına devam ederken diğer yandan da vatandaşlarla birlikte yapımı tamamlanmayan salonları bir bir tamamlayıp, bölge halkının hizmetine sunuyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla bir yandan ilçe genelinde çok amaçlı salon yapımına devam ederken diğer yandan da vatandaşlarla birlikte yapımı tamamlanmayan salonları bir bir tamamlayıp, bölge halkının hizmetine sunuyor. Merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan ilçeye yeni çok amaçlı salonlar kazandırmak için çalışırken diğer yandan vatandaşlar tarafından başlanılan ve yapımı tamamlanmayan salonları için kolları sıvadı. Fen İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler son olarak Duruca, Güneş, Akdilek, Horoz, Alkanlı, Kurucuk, Ulucanlar Karagöz Mezrasındaki çok amaçlı salonların eksikliklerini giderip bölge halkının hizmetine sundu.

Eyyübiye Belediyesinin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı çalışmalarından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024