Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   08 Mart 2021 - 08:57

EKİNCİ`DEN VİRANŞEHİR`E “MEGA” PROJE

Büyüt
Küçült
EKİNCİ`DEN VİRANŞEHİR`E “MEGA”
Haber Detay
Başkan Salih Ekinci’nin müjdesini verdiği Millet Bahçesi, halkın öncelikli yaşam ve dinlenme alanı olacak.

VİRANŞEHİR/ Viranşehir halkı, içinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı Millet Bahçesi’ne kavuşuyor. 
 
Göreve geldiği günden beri verdiği tüm sözleri bir bir yerine getirip, mega projelere imza atan Belediye Başkanı Salih Ekinci, Millet Bahçesi Projesi’nin ihaleye çıkılacağını müjdeledi.
 
Başkan Ekinci, 25.03.2021 nde 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa Millet Bahçesi Projesi tamamlandığında, halkın en gözde buluşma merkezi olacağını belirterek, “Halkımız doğa ile iç içe huzur ve güven içinde aile, eş ve dostlarıyla hoşça vakit geçirebilecekler” dedi. 
 
Ekinci, Viranşehir Curcup Deresi bölgesinde, içinde mesire alanı, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanlarının yer alacağı projenin  140 dönümlük alana inşa edileceğini bildirdi.
 
Başkan Salih Ekinci, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle ilçeye devasa bir yeşil alan kazandıracak olmanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, “Bu alanın Millet Bahçesi yapılması ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a durumu iletmiş ve projemizin onayını almıştık. Proje İhalesinin ardından kısa sürede başlayacak çalışmaların ardından ilçemize yakışır güzellikte olacak” dedi.
 
Millet Bahçesi’nin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Ekinci, şunları kaydetti:
 
“Millet Bahçesi Projemizin hayata geçmesini sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Sayın Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024