Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   05 Temmuz 2021 - 13:20

BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ VE SPOR MALZEMESİ DAĞITTI.

Büyüt
Küçült
BAŞKAN KUŞ, ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ VE SPOR MALZEMESİ
Haber Detay
Eyyübiye Belediyesi ve Yerelden Kalkınma Derneği arasında "Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir" projesi kapsamındaki işbirliği protokolünün ardından proje faaliyetlerine başlandı. Proje kapsamında ilk etapta 100 öğrenciye eğitim seti ve spor malzemeleri dağıtıldı.

Eyyübiye Belediyesi ve Yerelden Kalkınma Derneği arasında "Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir" projesi kapsamındaki işbirliği protokolünün ardından proje faaliyetlerine başlandı. Proje kapsamında ilk etapta 100 öğrenciye eğitim seti ve spor malzemeleri dağıtıldı. İlçe gençliğini önemseyen ve gençliğe yönelik yatırımlarla kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, Yerelden Kalkınma Derneği ile yeni bir etkinliğe daha imza attı. Yerelden Kalkınma Derneği ile imzalanan "Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderim Değildir" projesi ile ilçe gençliğine ulaşılıyor. İmzalanan protokol ile oluşturulan komisyonun ilk etapta tespit ettiği 100 öğrenciye eğitim seti ve spor malzemeleri dağıtıldı. Düzenlenen programa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Yerelden Kalkınma Derneği Başkanı Eyyüp Bulut, Proje Koordinatörü Zekeriya Demir ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Dağıtım sonrası öğrencilerle birlikte Eyyübiye Belediyesinin ilçeye kazandırdığı halı saha kompleksine geçen Başkan Kuş ve öğrenciler halı saha maçı yaptı. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve vakit geçiren Başkan Kuş, “Eyyübiye gençliği için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Malzeme dağıtım töreninde konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Seçildiğimiz gün itibari ile Eyyübiye’deki çocuklarımıza gençlerimize her platformda destek olduk, destek olmaya da devam edeceğiz. Bugün de Yerelden Kalkınma Derneğimiz ile birlikte Mevsimlik Tarım İşçiliği Kaderimiz Değildir projesi adı altında öğrencilerimize, evlatlarımıza bir nebze de olsa destek verdik. İnşallah bu süreçten sonra da öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz. Ben öncelikle Yerelden Kalkınma Derneği Başkanına ve üyelerine şükranlarımı iletmek istiyorum. Mevsimlik öğrenci işçilerine duymuş oldukları duyarlılıktan ve hassasiyetten dolayı. Mevsimlik Tarım İşçilerimizin içinde ilk günden bu yana onları Şanlı’da Eyyübiye’de tutma adına ciddi mücadele verdik ve vermeye devam ediyoruz. İnşallah ilk etap olarak Sera Kent projemizin temelini önümüzdeki ay içerisinde atacağız ve 3 ay sonra Eyyübiye’mizde Sera Kentin ilk etabını gerçekleştireceğiz. Bunu gerçekleştirince iş istihdamı anlamında çok ciddi anlamda adım atmış olacağız. Önümüzdeki yıllar içerisinde etap etap sera kentimizi büyütüp genişleteceğiz. Elimizden geldiği müddetçe Eyyübiye’de yaşayan mevsimlik tarım işçilerini Eyyübiye’de tutmanın mücadelesini vereceğiz. Allah’ın izni ile bu çabamızda başarılı olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Yerelden Kalkınma Derneği Başkanı Eyyüp Bulut ise Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Bizimle birlikte olmasından dolayı Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a çok çok teşekkür ediyorum. Bizim ile birlikte çok ciddi çaba sarf ediyor. Belediyemizin bizim projeye ortak olması çok çok anlamlı. Başkanımızın bugün buraya gelmesi hem bizi hem öğrencilerimizi sevindirdi. Kendilerine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. “ şeklinde konuştu.

Proje Koordinatörü Zekeriya Demir ise şunları söyledi;” Bizim aramızda olduğu için Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bizde mevsimlik tarım işçiliği yaptık. Bizler bu İlçenin çocuklarıyız. Gençlerimize daha çok katkı sunmak için hem Ulusal hem Uluslararası projeler yapmaya devam ediyoruz.”





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024