Tepe Reklam

Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Logo reklam
Kategori : ILÇELER
Haberin Tarihi :   15 Mart 2021 - 13:01

BAŞKAN CANPOLAT, TIP BAYRAMINDA SAĞLIKÇILARLA BULUŞTU

Büyüt
Küçült
BAŞKAN CANPOLAT, TIP BAYRAMINDA SAĞLIKÇILARLA
Haber Detay
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 14 Mart Tıp Bayramı dolasıyla sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Salgın sürecinde sağlık çalışanlarının büyük bir fedakarlık yaptıklarını hatırlatan Başkan Canpolat, “koronavirüs döneminde canını hiçe sayarak gerek tedavi, gerekse klorojenik hekimlik anlamında yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Düzenlenen programa Şanlı Valisi Abdullah Erin, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, Şanlı İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş ve sağlık çalışanları katıldı. Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, pandemi nedeni ile geniş katılımlı bir program yapmadıklarını belirtti. Pandemi kuralları çerçevesinde toplandıklarının altını çizen Başkan Canpolat, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sizin gibi hem koronavirüs öncesi cefakar ve fedakarca çalışan bizlere hizmet veren, hemde koronavirüs döneminde canını hiçe sayarak gerek tedavi, gerekse klorojenik hekimlik anlamında yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Sizlerle bugün bir arada olmak hemhal olmak ve farklı bir hava teneffüs etme adına bugün buradayız. Bizler Haliliye Belediyesi olarak sizlerle birlikte ve sayın valimle birlikte hizmet kervanında elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. Pandemi dolayısıyla belediye olarak çok çabuk değişip şekillendik. Bu sürece uyum sağladık. Sahada gerek dezenfeksiyon, maske ve hijyen olmak üzere üzerimize düşünleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu vesile ile 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum.”

 

Şanlı olarak en düşük risk kategorisinde kalmaya devam etmek için çalıştıklarını ifade eden İl Sağlık Müdürü Emre Erkuş, “Sayın valimizin başlatmış olduğu dinamik denetim modeli ortaya çıktı. Bugünlerde tüm kamu kurum ve kuruşları ile birlikte bu devamlılık sürmektedir” dedi.

Şanlı Valisi Abdullah Erin ise şöyle konuştu:

“Pandemi süreci bir yıla aşkındır devam ediyor. Bu süreci en az hasar almak için tüm kamu kurum ve kuruşları ile birlikte çalıştık. Arkadaşlarımızın olağan üstü gayretlerine ve azmine şahitlik ettik.”

Açıklamalarının ardından sağlık çalışanları ile sohbet eden Başkan Canpolat, sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Sağ Blok Reklam
Son Yorumlar
Tülin bütün
O yaşadığımız tarihimizin en kötü acımızı birdaha yaşamamak hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza allahtan
Sağ Rekam 2
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Urfabulteni.com Bi haber olma haberdar ol | https://urfabulteni.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024